Új hozzászólás Aktív témák

  • Callme

    tag

    Nem akarok lavinát indítani, vagy ilyesmi, de szerintem ez a ps plus collection-el történő "visszaélésért" járó ban egy kicsit túlzás. Nem tudom, emlékeznek-e itt páran, hogy tavaly az Alza mekkorát hibázott a kuponozással kapcsolatban. Boldog-boldogtalan rendelt így az alzától, még az is, aki nem akart venni semmit, mert ezreket spórolt meg. Az akkor nem volt lopás? Ott is szerintem igen nagy pénzektől esett el az áruház. Én magam is rendeltem, és írtam nekik, hogy mikorra kérném az árut, erre törölték a rendelésemet, mivel hibásan lett megadva a kuponozás. Ugyanez a helyzet: ha hibáztak, vegyék le a játékokat az accountokról, vagy tegyenek rájuk lakatot, és a felhasználó egyből érteni fogja, mi a helyzet.
    Az a véleményem, hogy alapból járt volna ez a collection a Ps4-es usereknek is, és akkor nem lenne most ez a mizéria, hogy bannolnak-e vagy sem.
    Mint írtam: nem szeretnék senkit sem arra késztetni, hogy a Sony védelmére keljen, vagy hogy felháborodjon azon, hogy ez mégis csak lopás. Szerintem ez csak egy óriási méretűre nyílt kiskapu, amit csak az nem játszik ki, akinek vagy megvan minden egyes játék, vagy van Ps5-je. (Ami ugye elég ritkaságszámba megy mostanság)
    Szóval békesség, nyugalom, a Sony nem fog ettől a manőverezéstől összeonmlani :)

    PSN ID: CallmeEighty8

Új hozzászólás Aktív témák