Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz A21 #51994 üzenetére

    Nekem pl szog egyszeru az egyenlet:
    Van elfogadhato PC, viszont mivel van kulon privat es ceges Mac munkara igy csak jatek miatt kisse marhasag lenne 700+-t ralocsolni. Igy ez marad amilyen es szepen elfutkorasznak az uj cimek rajta mid-en, valamint a kedvenc cimek (csgo, lol) ahogy csak akarom.

    Viszont szerettem volna valamit relativ kompromisszumok nelkul, plusz olyat amihez asszony is leul jatszodni. Egeszen pontosan o szeretett volna valamit verseny jatekokhoz, igy ha jon a GT7 veszunk hozza T300 RS-t is.

    Ezen felul nyilvan benne van a covid, mivel marcius 2 ota home officeban ucsorgok es meg igy lesz jo sokaig, illetve en szerettem volna athidalni azt a par honapot telen ameddig varok az uj megrendelt motorra. Sajnos ugy alakult, hogy jon a PS5 jovo heten, a motor pedig valoszinuleg par het, igy igazan nem tudta elvonni a figyelmemet. :DDD

    Mindezt ugy, hogy a budos eletben nem volt konzolom es nem is vonzott eddig soha (oke anno sokat jatszottam osztalytars PS1-en, es keresztkolkom is nagy xbox 360/one jatekos volt, tehat ott is volt pici jatek), most viszont elkenyelmesedtem es a competitive dolgok sem vonzanak mar annyira. Cserebe legalabb a PS4 cimek is ujszulottkent ernek majd.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák