Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz ollie #1998 üzenetére

    Tiberium Wars-t mindenképp. :R
    Bár a fanok*(lulz), szentségtörésként tekintenek mindenre ami nem Tiberium Dawn/Sun és Red Alert/2 :U , azért ez _erős_ túlzás, a CnC 3 magában is egy jó stratégia, ami továbbviszi a hagyományokat, de mint hogy van benne KANE, így hangulatban ugyan olyan verhetetlen. :D Nem mellesleg elég sok MOD van hozzá, többek között egy olyan, ami több egységet visszahoz a Tiberian Sun-ból, és egyes fan*-ok így tekintik teljesnek, igazi folytatásnak a Tiberium Wars-t.
    A Kane's Wrath már nem egy túl nagy előrelépés, de egy szolid küldetéslemez, ami továbbviszi a sztorit, és új egységeket ad, állítólag kicsit bugos, de szerintem tűrhető, és illik a sorozatba, ajánlom.

    A Red Alert 3 körítésében egész jópofa, de cserébe a játékmenet gyengébb, az elborult egységek és felhasználási módjuk jobban eltér az előd CnC játékoktól, mint a Tiberium Wars legrosszabb pillanataiban. Az Uprising megint egy jó-közepes single küldetéslemez a RA3-hoz, ha az alap bejön, akkor kár kihagyni.

    Úgy általában érdemes őket kiegészítővel venni, nem hoznak világmegváltást, de folytatásai az alapjátéknak, hosszabbá és tartalmasabbá téve azt.

    Tiberian Twilight-tól viszont óva intenék mindenkit(hátha nem hallottátok még százszor :D ), na az tényleg szakít mindennel ami jellemezte a CnC klón stratégiákat, egy teljesen más játék. De nem is ez a legnagyobb baja, hanem hogy maga a játék rossz. :( Egy alapvetően multi játékmódot kényszerítettek a single kampányba is, a történet gyenge és zavaros, az egyjátékos módhoz is kell, hogy az ember több tíz órát multizzon, mert csak akkor válnak elérhetővé a jobb egységek single playerben is(!!!), emiatt a szint szerinti lépegetés miatt viszont multiban jelentős előnye van annak aki már régebb óta játszik, a noob-okat rendszerint jól elp@csázzák, bármennyire is profik egyébként. ;] Egyébként pedig folyamatos online kapcsolat kell hozzá(megirigyelték Ubisoft-tól), és ha csak pillanatra is elveszti a kapcsolatot a szerverrel a játék single játékmódban, lehet is újratölteni egy mentésből, mert nem enged továbbhaladni.. :U

    Én speciel nagyon örülök, hogy végre rátehettem a mancsom a CnC3 csomagra, erre vártam egy ideje. :R

    Még annak az árán is hogy kicsit megfeszítettem a hó végi költségvetést is, mert nem készültem különösebben erre a karácsonyi játékomlásra. :B Pedig Tiberium Wars+Kane's Wrath+Crysis Maximum Edition+Dragon Age Ultimate+Indie Fright Pack+GRAW2 egy tízesért annyira nem rossz biznic. :K

    *nosztagia

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák