Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz cskamacska #63012 üzenetére

    Ráadásul a készítő (az az 1 db) aktív a játék fórumán, válaszolgat, infókat ad, próbál segíteni azoknak akiknek technikai nyűgjük van stb. egyszóval látszik, hogy szívén viseli a játéka sorsát. Elvileg nyár végére kijön az early acces státuszból, s látva a fejlesztő pörgését én el is hiszem neki:) 15 euro a "rendes" Stemaes debütáló ár, szerintem ez nem sok egy ilyen típusú játékért, azért, mert indie még nem kell 5 eurós kezdőárat adni neki. Ha meg azt nézem, hogy a kecskeszimulátor 10 euróba kerül, és napok óta ott van a legtöbb eladás között akkor nincs is miről beszélni :D
    A világ szerencsésebbik felén ez a 15 euró egyébként is bagatell összegnek számít:)

    Egyszóval nekem szimpatikus a srác, az csak plusz, hogy hazai fejlesztés, és hogy "komolyabb" műfajban próbálkozik mint az indie játékok többsége.

    Én rátettem a kívánságlistámra, most nem tudom behúzni, de valamikor szeretném kipróbálni. Látva a srác lelkesedését nem tűnik zsákbamacska vételnek, sőt, erről a játékról jobban elmerem hinni, hogy tényleg elkészül még az idén, s később sem lesz magára hagyva, nem úgy, mint néhány nagyobb nevű "never ending early access" cím esetében..:)

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák