Új hozzászólás Aktív témák

  • joci86

    senior tag

    Sziasztok!

    Tudtok ajánlani 10.000 Ft környékén valami normálisan szóló "agybadugós" fülest, ami alkalmas kültéri telefonálásra is? AptX annyira nem szempont, az AAC minőség is pont megfelelt, SBC-ig viszont nem mennék le.

    Korábban volt egy Aliról rendelt Mpow Mbit S fülesem, minden szempontból tökéletes volt. A hangjával elégedett voltam, kültéren is nagyon jól lehetett telefonálni vele (a másik oldalon is rendesen hallottak), szuper akku idő, az átlagosnál jobb vízállóság (nem mintha zuhanyozni akarnék vele, bár 1x kipróbáltam, és semmi baja nem lett). Kár, hogy elhagytam valahol...

    A jó tapasztalatok miatt rendeltem egyet itthon, 10 körül meg lehet kapni. Kb 30 percet bírt az akksija, ezért visszavittem és (3 hét(!) ) után sikerült kapnom egy másikat. Annyival vagyok előrébb, hogy ez már majdnem 1 órát bír fullos töltéssel (papíron és korábbi tapasztalat alapján is 5-6 óra benne kell legyen).
    Lehet, hogy teszek még egy próbát a cserével, de ha az is hibás lenne, akkor másikat kell keresnem.

    Próbálkoztam időközben a QCY T17-tel is (S nélküli verzió), a hangjával elégedett voltam, az akku szintén jó, de kültéren telefonálásra alkalmatlan...

    Az alábbiakat néztem ki, a fenti kritériumok tükrében melyiket érdemes megvenni?
    - QCY T17S
    - Redmi Buds 3 Lite
    - Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2s (mintha ebben gyengébb chipset lenne QCC3020 a QCC3040-nel szemben, ami talán az előző 2-ben van)

    Esetleg más?

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák