Új hozzászólás Aktív témák

  • xerobyte

    aktív tag

    válasz Isual #1281 üzenetére

    Az Mpow felé egyszerűen a külföldi fórumok végignyalása és a fiatalabb kor miatt dőltem (kodek, mikrofon, hangkarakter). A JLab mellett a be aware audio lett volna plusz. Talán a Jlab elite sport lett volna, ami legjobban tetszett, de annak már semmi értelmét nem láttam kifizetni, akkor inkább tartok egy korrekt iparost dedikáltan sportra, meg egy sima agybadugós TWS-t (akár tevi lypertek vagy valamelyik üdvöske innen a fórumról).

    Vasárnap éjjel megnyomtam német amazonon a megrendelés gombot, kedden délben csöngetett vele a futár, meglepődtem.
    MPow Flame Pro: Korrekt kialakítás, korrekt hang, korrekt doboz ezért a pénzért (Hifizek meg vezetékes 'rendes' fülesezek is, nyilván nem egy TWS hozza el a nirvanát nálam, de az előd meizu ep51-hez képest hatalmas lépés minden téren előre).
    Nagyon tetszik az earhook, nagyon örülök, hogy nem mentem bele az earwing kompromisszumba: stabil, a helyén marad, nincs szerencsétlenkedés.
    A kezelés egyszerű, plusz pont a solo módért (lehet vele bringázni így szvsz), a mikrofon azért egy komolyabb munkahelyi sessionre már alkalmatlan cVc8.0 ide vagy oda, de casual telefonálásra teljesen jó.
    Nem annyira agybacsúszós, így hirtelen nem is tűnik annyira szorosnak, az izoláció mégis jó. A hangkarakter pont jó a sportoláshoz, annyi detail ami kell (nem bután bassheavy), de csak úgy nem ezen állnék neki zenét hallgatni, még irodában sem.
    Futás, lépcsőzés: pipa. Szombaton elviszem egy crossfit körre is, az a végső vizsga.

Új hozzászólás Aktív témák