Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz kiss006 #2758 üzenetére

    Nekem 2 db Spunky Beatem is van. Mindegyik nélkülözi a mélyet, de úgy teljesen. Kapcsolati szakadozások nekem abszolút nincsenek, mint drágább füleseknél (pl. Jabra Elite Active 65T), hangereje szerintem túl kevés (nem szoktam hangosan hallgatni, de városi zajban egyszerűen kevés). AptX ide vagy oda, néha Youtube-on azért eléggé késik a hang. Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy tényleg AptX-en kapcsolódik, mert semmi nem árulja el, csak a dev. menüben tudom kiválasztani, hogy mivel kapcsolódjon, de hogy azzal is megy-e, fogalmam sincs (S9+). Az érintéses vezérlés szerintem borzasztó (direkt ilyet akartam, de már nem akarok): 3x kell tappolni, hogy hangerőt növeljek/csökkentsek. Alig az esetek felében akarja a hangasszisztenst hívni, ami 2 tap. Borzalom. Rá lehet érezni, de folytonos feszült odafigyeléssé teszi a vezérlést, nehogy félrenyúlj.

    Szóval Spunky Beat-em van, de már keresem az utódját, akármilyen olcsó is, nem ajánlom. Ha legalább a hangzása frankó lenne... de ennyire mélyben vérszegény fülest még életemben nem hallottam.

    Apropó, ha már utód.

    Van olyan TWS, ami..?
    - Nyomógombos, nem touch-os,
    - Sporthoz is ajánlott (ipxx és nem esik ki futáskor),
    - Agybadugós (tehát nem olyan mint a Galaxy Beans Buds),
    - Van mélye, és tiszta magasa,
    - Van aktív zajszűrése,
    - Van AptX (vagy valami rendesebb, minőségibb Bluetooth átvitel),
    - Bírja 3 órát legalább (ez nem nagy igény, a legtöbb bőven teljesíti),
    - Nem kerül egy jacht árába?

    Az Anker Liberty 2 Pro-t néztem, de azt sporthoz pont nem annyira ajánlják, a Bose Soundsport Free meg nekem nem annyira tetszően szól. Egy Active 75T, vagy Momentum 2 nagyon bejönne, de brutálisan drága. Ráadásul ezek sem mind teljesítik a fentiek mindegyikét, de jó áron tudnék engedni egy-egy szempontból (pl. ha érintős, de rendesen kitalálták, nem úgy, mint a Spunky-t és minden más szempontból meg nagyon jó).

    Köszi, ha valakinek van tuti tippje. :R

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák