Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    Na nagy nehezen megjött az Anker Soundcore Liberty 2 Pro füles. Tegnap tesztelgettem kb. másfél órát beállítgatásokkal, párosítással együtt.

    Eddigi véleményem?

    Nem vagyok hasra esve. Eddig inkább csalódás mint pozitív érzelmek. A hangja nagyon nagyon furcsa. Nekem egyelőre erősen V karakterisztikás, ami azt jelenti, hogy a magasak már már vágják a fülemet belülről. 4 emberrel telefonáltam eddig, ebből egy jelezte azonnal, hogy gusztustalanul szarul hall engem, a többiek nem panaszkodtak. Én jól hallottam mindenkit.
    DE!
    Hozzáteszem, hogy még nem estem neki komolyabban kitapasztalni. Természetesen még be kell járatni és kell minőségibb hangforrás is minőségibb hanganyaggal, mert eddig csak telóról hallgattam youtube-on zenéket. Van 2 DAP-om, persze majd azzal is menni fog a dolog bejáratás után. Ami viszont tutira pozitívum, hogy úgy áll a fülemben mint ha oda lenne ragasztva amellett, hogy nem nyom, nem nehéz, nem kellemetlen, ha rázom a fejem akkor se izegmozog. Izolációra meg már talán sok is. Hallom a saját lélegzésemet. :)

    [ Szerkesztve ]

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák