Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz bepken #6029 üzenetére

    Ez a latency dolog időről-időre előjön, és míg bluetooth a bluetooth lesz is mindig, max. egyre kisebb. Sajna a latency nem csak - vagy mondhatni legkevésbé - a bluetooth verzióján múlik. Sokat számít a codec (PC, Windows alatt ez külön érdekes), az adó és a vevő minősége. Nekem spec. a link-elt dongle-al nem volt gondom. Lehet neked sem lesz azzal, amit kinéztél. Ha mégis, akkor jobban ki kell nyitni a pénztárcát, és esetleg egy csak direkt hangátvitelre szolgáló USB-s megoldást keresni. Ööö... most nézem, hogy ez a SoundPEATS TrueFree+ csak SBC-t tud. Akkor nincs nagy varia. Ki kell próbálni pár ilyen olcsóbb dongle-t.

    #6030 H2o-pok
    Na, az érdekes, ill. itt jön be az, amit írtál, - és ezzel egyet is kell értsek, - hogy bizony ezek a TWS-ek illeszkedése (főleg az in-ear-eké) nagyon egyénfüggő (bár pont a Stylish-hoz annyi illeszték van, mint a szemét, így nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek, valamelyik ne passzoljon, de természetesen bármi előfordulhat)
    Azt viszont tartom, hogy a Stylish-t kár volt csupán emiatt "kukáznod", mert szvsz. egy nagyon jó füles. Főleg annyiért amennyiért manapság már be lehet szerezni. Venned kellett volna rá pár illesztéket. Olcsóbban kijött volna, mint váltani egy másikra.

    #6032 Bobby G.
    Érdekes...
    ... esetleg próbálj meg egy újrapárosítást (unpair → pair) hátha. Ha, nem segít, cseréljetek :)

Új hozzászólás Aktív témák