Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Vettem egy samsung Buds+t, de elég elkeserítő az élmény. Basszus nincs egyáltalán, persze ettől lehet technikailag jól szól, én ezt nem tudom megítélni számomra csak kevés. Eddig egy Sabbat fülesem volt, ahhoz képest semmivel nem nagyobb vagy jobb a hatótáv, számomra egyetlen előnye hogy nem sistereg ha kapcsolódott és még nem indult el a beszéd vagy zene.
    - Az érintő gombok nem tetszenek, podcastnél amíg behelyezem vagy kiveszem, elnyomhatom és átugrik másra, nagyon zavaró.
    - Az appban nem testre szabható csak 1 db gomb, spotify alapértelmezett de YT music nincs se deezer.
    - A find my buds, rettentő de komolyan hihetetlenül csendes, ha nem a szobában keresed, hanem valahol kint ejtetted el, semmit nem segít.
    - Az animáció a csatlakozásnál az tetszik :C
    - Viszont a legnagyobb gond, az hogy kényelmetlen :( ezt nem is értem, szinte mindenki azt írta hogy kva kényelmes órákig használja stb. Nálam sportolás közben (bringázás) és irodában meló közben sem volt tovább 2 óránál, de ott már nagyon kényelmetlen volt. Hiába raktam fel a kisebb gumi szárnyat.

    Elméletileg visszaküldhetem, habár nem tudom hogy átveszik-e, mert azért csak a fülemben volt, de most teljesen meg vagyok lőve, hogy milyen más opció van, ami kényelmesebb lehet. Nagyon sajnálom hogy nem nem illeszkedik a fülem a samsung által jónak gondolt sémába :W náluk többet max az apple költhet arra hogy melyik a legkényelmesebb forma, a többiek gondolom lőnek minden felé, aztán majd csak bejön valakiknek.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák