Új hozzászólás Aktív témák

  • morcosharcos

    tag

    válasz King Unique #20324 üzenetére

    "ami pontos megnevezés híján eleve az általános frissítésekre értendő, a verziófrissítés csak utólag lett hozzáírva."

    Pontosan azért, mert ha a vinyóátrakásos módszerrel telepíted, nem kell mókolni fáljhozzáadással utólag, meg az újratelepítés elindításával a verziófrissítések előtt. Nekem legalábbis, már 2 saját, meg vagy 3 másik, már nem nálam lévő gépnél jól írta fel telepítésnél a megfelelő fájlokat a drive-ra, a donorgépből a célgépbe úgy került át a háttértár, hogy később le tudta szedni a verziófrissítést is. Hát ezért lett utólag hozzáírva, az első hsz-ben *is* azt írtam, hogy ezzel a módszerrel jó eséllyel megúszható a hiba, és jönni fog a verziófrissítés is magától, további mókolás nélkül.

    "nem bonyolultabb a rendszermeghajtót kiszerelni és egy másik PC-be áttenni, majd ott megcsinálni az in-place upgrade-et, már ha jó esetben elindul egyáltalán úgy a Windows 10/11-et, majd utána visszaszerelni, mint csak simán a linkelt bejegyzésben lévő "appraiserres.dll" módszerrel megcsinálni a Windows 11-re frissítést? :B
    + Ugye nem említette a kérdező, hogy lenne teljesen kompatibilis PC-je, vagyis még az sem biztos,"

    Van vagy 4-5 olyan ismerősöm, akinek modern gépe van, és vagyok olyan viszonyba vele, hogy ha lepasszolok neki egy drive-ot, felír rá nekem egy win11-et. Itt speciel erre gondoltam. Kérjen meg valakit. De annyit vitázunk ezen, hogy lassan már ott tartok, hogy írok neki egy 128-as elfekvő régi ssd-re én magam, aztán elpostázom, próbálja ki a célgépben. Jó eséllyel menne. Abban természetesen igazad van, hogy szoftveresen megoldani jellemzően könnyebb, mint hardverrel körülményeskedni, de megint csak azt tudom mondani, hogy 1x kell csak telepíteni a cuccost ugyanúgy, és az én tapasztalatom az, hogy (valszeg mivel hardveresen is a megfelelő környezetben történik a telepítés), megfelelően írja fel ilyenkor a fájlokat a meghajtóra, és lekapja a verziófrissítéseket is, minden ilyen vinyócserés esetben (nálam eddig legalábbis).

    Az utolsóra: ez a leggyengébb, hadd ne válaszoljak rá megint.

    Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”

Új hozzászólás Aktív témák