Megérkeztek a Telenor otthoni mobilnet csomagjai

A földrajzi korlátozást eltörölték, lehet tévéelőfizetéssel is kombinálni, pont mint a vezetékes szolgáltatásokat. A MyMusic csomagokból kimaradt a Spotify.

Új szelek fújnak

Vezeték nélküli otthoni internettel és a zenei streamek elhivatott rajongóinak készített díjcsomagokkal jelentkezett a Telenor. Most a Vodafone HomeNet példájára a Vezetékes internetszolgáltatók levesébe is beleköpnek, miután idén már nekimentek a kábelszolgáltatóknak a MyTV megnyitásával. Az új otthoni mobilinternet (és TV szolgáltatás), a Hipernet Home 4+3 díjcsomaggal mutatkozott be, a My előtaggal rendelkezők internetes TV előfizetéssel kombinálva S, M, L és XXL méretben, a csak internetelérést tartalmazó csomagok S, M és L változatban érhetők el.


[+]

Az otthonra szánt mobilinternetek közül a legkisebb csomag (Hipernet Home S) 25 GB belföldi adatforgalommal 2 éves hűséggel e-komfort csomaggal (5390 Ft helyett) 4312 Ft havonta, a Wifi router egyszeri 9990 forintba kerül. Minden csomaghoz a D-Link DWR-116 routert és a DWM-222 modemet adja a szolgáltató. Azonos elköteleződést feltételezve a közepes M csomag (6490 Ft helyett) 5192 forintba kerül, 50 GB keretet tartalmaz, a routerért ebben az esetben nem kell külön fizetni. A Hipernet Home L 100 GB-os belföldi kerete (7990 Ft helyett) 6392 Ft az online számlázást és fizetést választó, tartozásukat határidőn belül rendező ügyfelek számára. Mivel nem teljesen egyértelmű, hogy mit jelent az egyéb forgalom, amire az adatkeret felhasználható (az e-mailezés és a böngészés korlátlan belföldi forgalomtípusnak minősül), ennek pontosítását kértük a vállalattól.

A mobilnetet és TV-t is tartalmazó csomagokból eggyel több született, itt az XXL a legnagyobb, bár ez az L-hez hasonlóan 100 GB adatkeretet tartalmaz, a különbséget nem itt kell keresni. Csak hogy ne legyen túl könnyű átlátni a helyzetet, a My Hipernet Home csomagok kicsit másképp működnek, mint a Hipernet Home családba tartozók: az adatkeretek azonosak, viszont az S és az M csomagoknál csak a MyTV számít korlátlan belföldi forgalomtípusnak, az e-mail és a böngészés nem, míg az L és XXL előfizetők a MyTV mellett ezeket is szabadon használhatják.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények