A GFI LANguard jelenti

A GFI kiadta népszerű hálózatbiztonsági szkennerének, a LANguard Network Security Scannernek régóta várt kiegészítését, a ReportCentert. Ez az első tagja az új ReportPack szériának, mely a különböző GFI-szoftverek által szolgáltatott hálózati információk alapján hivatott komplex, de laikusok számára is könnyen áttekinthető, grafikus jelentéseket és kimutatásokat készíteni.

A ReportCenter előre konfigurált hálózatbiztonsági állapotjelentései – melyek több formátumba is elmenthetők – a célközönség technikai felkészültsége alapján kategóriákba vannak rendezve. Így a rendszergazda egyformán képes részletes technikai adatokat tartalmazó mélyanalízist készíteni mindennapi munkája során, vagy éppen közérthető és világos jelentést adni a vezetőségi meetingeken a cég informatikai helyzetéről, bemutatva a sérülékenységi szint változását, a hálózatvédelmi felkészültséget és az aktuális trendeket.

A kiegészítés hasznos funkciója, hogy elkészíti a 20 legsérülékenyebb gép toplistáját. Ennek segítségével könnyen megállapítható, hogy mik az elsődleges tennivalók a hálózat védelme érdekében, ezzel pedig növelhető a hatékonyság és csökkenthető a javítások miatt bekövetkező leállások ideje. Praktikus, hogy a vizsgálatok időzíthetők rendszeres vagy egyszeri eseményként. Így például a hétfő reggeli vezetőségi fejtágításra naprakész információkkal érkezhetünk, és azokat könnyen összevethetjük a múlt heti adatokkal. Az alkalmazás add-on formájú, tehát egybeépül a NSS-rel.

A termékről bővebb információ, valamint letölthető próbaverzió a magyarországi disztribútor honlapján található.

Azóta történt

Előzmények