Frissült a GFI e-mailvédelmi megoldása

A GFI frissítette MailSecurity for Exchange/SMTP e-mailbiztonsági megoldását. Az immár 9. verziószámot megélő termék könnyebben használható és egyszerűbben karbantartható. Akárcsak a korábbi változatokban, a levéltartalom- és csatolmányvizsgálat mellett továbbra is lehetőség van több víruskereső motor használatára – McAfee, Kaspersky és Norman & Bitdefender AV – a pontosabb eredmény érdekében. A szoftver rendelkezik biztonsági réseket detektáló algoritmussal, mely segít lezárni az olyan kiskapukat, melyeken az ezeket kihasználó vírusok beáramolhatnak, és szűri a HTML-szkripteket, kémszoftvereket, trójaiakat, futtatható állományokat és a kéretlen leveleket.


Több vírusirtó egymás mellett

Az új verzió a karanténba került levelek jobb kezelhetősége érdekében – a Microsoft Outlook Search Foldershez hasonlóan – már lehetővé teszi, hogy a rendszergazdák egy adott felhasználó leveleire különféle feltételek szerint keresőkönyvtárakat állítsanak be, elősegítendő azok leválogatását. A karanténon belüli levelek szűrhetők küldési irányuk, feladójuk és címzettjük, vagy akár a karanténba kerülés okai alapján is.

Újdonság a termék weben keresztüli menedzsmentje, melynek révén a rendszeradminisztrátorok a világ bármely pontjáról, bármilyen internetböngészővel ellátott gépről felügyelhetik az adott szervert, és menedzselhetik a karanténba került levelek sorsát.

Az új jelentéskészítő a fenyegetettséget jelentő eseményekről és a karanténba zárt levelekről, valamint azok részleteiről ad részletes információt. A továbbfejlesztett keresőmotor pedig már a többprocesszoros rendszerek adta előnyöket is képes kihasználni, így több levelet képes kezelni, mint valaha.

Az új verzió ára nem emelkedett, azaz a 25 postafiókos védelem ajánlott végfelhasználói ára továbbra is bruttó 90 000 forint körül alakul. A termékről bővebb információ a magyarországi disztribútor honlapján található.
  • Kapcsolódó cégek:
  • GFI

Azóta történt