Cisco Expo videóról, virtualizációról és az együttműködésről

A Cisco Magyarország immár tizenegyedik alkalommal rendezi meg 2008. november 19-20. között a Cisco Expót, az év hálózati konferenciáját és kiállítását, az iparág szakembereinek és döntéshozóinak legjelentősebb hazai szakmai fórumát. Az idei Expo kiemelt témái – a hálózatokhoz kapcsolódó felhasználói trendeknek megfelelően – a videó, a virtualizáció és a kollaboráció. A rendezvény helyszíne ismét az Európa Kongresszusi Központ, ahol a két nap alatt több mint 60 előadással várják a résztvevőket. Ma még lehet webes regisztrációval jelentkezni a konferenciára (kedvezményes belépőjegy ára: 49 000 Ft + áfa), de a helyszínen is lehetőség lesz jegyet vásárolni.

A korábbi évekhez hasonlóan a legújabb infokommunikációs és hálózati eszközök és megoldások mellett az informatika üzleti és államigazgatási megközelítése is helyett kapott a rendezvény programjában. A megnyitót követően így 6 párhuzamos szekció – hálózatbiztonság, egységes kommunikáció, adatközpont, routing/switchig, államigazgatási, szolgáltatói és vállalati szekció – várja a rendezvény vendégeit

A Cisco Expo 2008 időpontja és helyszíne: 2008. november 19-20, Európa Kongresszusi Központ (1021 Budapest, Hárshegyi u. 5-7.) További részletek a Cisco weboldaláról érhetők el.

Azóta történt

Előzmények