Családi és gyerek csomagok a Vodafone kínálatában

Családi csomagajánlattal állt elő a Vodafone, melyben kifejezetten a 18. évüket még nem betöltött fiatalokra is gondoltak. A Young csomag két éves hűség vállalása és e-pack (elektronikus számlafizetés) mellett 2 990 forintba kerül, a családon belül ingyenes hívást tesz lehetővé és havi 30 perc belföldi normál díjas hívást (vagy SMS-t), illetve 2 GB-os adatforgalmi keretet tartalmaz.

A másik gyerekeknek szóló csomag a Kid feltöltőkártya, ez ingyenesen igényelhető, a családon belül extra költség nélkül telefonálhat az aprónép, ha pedig másokat is hívna, esetleg mobilnetezne, a többi prepaid kártyához hasonlóan feltölthető az egyenlege.

Mindkét csomagot (Young és Kid) kizárólag a Vodafone Family csomag részeként, harmadik kártyaként érhetik el a vállalat ügyfelei. Újdonság még, hogy a családi ajánlat részeként megjelenik a Go Medium előfizetés, ez 3 690 forintért (2 éves fix szerződéssel és e-pack-kel) 500 MB adatot és 100 belföldi alapdíjas irányba lebeszélhető percet, vagy SMS-t jelent.

A családi csomaghoz kell tehát két teljes értékű felnőtt díjcsomag, ezek lehetnek Go Medium, Go+, Red EU, Red Basic vagy Red Plus. Az összes kártyának egy néven kell lennie.

A két új csomag ami mobilinternetet tartalmaz (Young és Go Medium) a Vodafone többi díjcsomagjához hasonlóan a forgalmi keret kimerülésekor automatikus plusz adat opcióval érhető el, tehát ha felhasználtuk a keretet, kiegészítő adatcsomagot kell venni a további böngészéshez.

Az új csomagok kapcsán a Vodafone képviselőjétől megtudtuk, hogy EU Napijeggyel és Világ Napijeggyel egészíthetők ki, míg a Kid tarifát Európán belül egy díjmentes regisztráció után tudja használni a gyerek, ami ezt követően ingyenes hívásfogadást és hazai, 49 forintos percdíjú hívásindítást nyújt.

Azóta történt

  • Digitálisra vált a Vodafone

    Mától nincs papíros szerződéskötés, a módosítások is elektronikusan történnek meg. A vállalat havi 740 ezer lapot spórol a lépéssel.

Előzmények