Nagyot dobott az HBO: mostantól nálunk is közvetlenül elérhető

Direkt hozzáférés Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában. A szolgáltatás egy hónapig ingyenesen, utána havonta 1990 forintos áron érhető el.

A vállalat bejelentette, hogy 2017. november 13-ától négy közép-európai országban (Magyarország, Románia, Csehország és Szlovákia) az interneten keresztül, közvetlenül – azaz médiaszolgáltató nélkül – is elérhetővé válik a felhasználók számára az HBO Europe havi előfizetésű VOD-szolgáltatása (online videotára), az HBO GO.

Az HBO GO hozzáférést biztosít az HBO saját gyártású sorozatainak összes évadához, de az előfizetők mind a négy országban követhetik majd az HBO európai régiójának saját gyártású tartalmait is, illetve a saját gyártású dokumentumfilmek széles választéka is megtalálható a választékban.

A saját gyártású sorozatok és dokumentumfilmek mellett az HBO GO hozzávetőleg 800 moziflmet, több mint 180 sorozatot (azok teljes évadait) és 450 epizódnyi gyerekműsort kínál az előfizetőknek. A választék minden héten bővül, és sok újdonság az amerikai premierrel egy időben érkezik. Az eredetileg nem magyar nyelvű tartalmak minden esetben szinkronizálva vagy magyar felirattal elérhetőek.

HBO GO
[+]

„A médiaszolgáltatókon keresztül elérhető HBO GO már eddig is óriási sikert aratott Közép-Európában, de célunk, hogy az HBO prémium tartalmait még könnyebben elérhetővé tegyük ezeknek az országoknak a sorozatrajongói számára. Az HBO GO közvetlen online előfizetési lehetőségének megteremtése Közép-Európában logikus lépés azután, hogy az HBO közvetlen VOD-szolgáltatását már sikeresen beindítottuk Spanyolországban, Svédországban, Dániában, Norvégiában és Finnországban” – mondta Hervé Payan, az HBO Europe vezérigazgatója.

Az új, szolgáltatófüggetlen, közvetlen online előfizetésű videótár hozzáférhető számítógépen, iOS és Android okostelefonon, tableten, Samsung Smart és Apple TV okostelevíziókon, PlayStation konzolon, illetve Chromecast támogatás is elérhető az HBO GO-hoz. Egy előfizetéshez akár öt eszköz rendelhető, és a kiválasztott tartalmak párhuzamosan két eszközön nézhetőek. Minden új előfizető egy hónapig ingyen élvezheti az HBO GO szolgáltatásait. A regisztráció online intézhető, az előfizetéshez bankkártya szükséges. Az ingyenes hónap után a szolgáltatás ára 1990 forint havonta.

A közép-európai régióban a közvetlen előfizetés egy új lehetőség, de az HBO kábelcsatorna és az HBO GO továbbra is elérhető lesz a helyi médiaszolgáltatók TV- és internet előfizetési csomagjain keresztül is.

Előzmények