Ingyenes ADSL-csatlakozással csalogat az SWI

Az SWI Kommunikációs Kft. 2004. június 1-én megkezdi ADSL internet hozzáférés szolgáltatását, mely 2004. augusztus 31-ig havi- és belépési díj nélkül, ingyenesen vehető igénybe. Ezen kívül - Magyarországon elsőként és jelenleg egyedül - minden Privát ADSL előfizető részére saját .hu domain nevet és hozzá tartozó e-mail címeket is biztosítanak fix IP cím megrendelése nélkül.

A magánszemélyeknek és üzleti előfizetőknek ajánlott szolgáltatások árai egyébként az átlagos kategóriákba sorolhatóak, például a TrueNet ADSL Internet Akciós ajánlatukban a Privát ADSL 384-es csomag a következő elemeket és fizetési feltételeket tartalmazza

- 384/64 sávszélesség, dinamikus IP kiosztás
- 1 db truenet.hu e-mail cím vírus és spam szűréssel
- 1 db .hu domain regisztrációja csoportos mail átirányítással
- 1 db dinamikus DNS a domainhez, mely a mindenkori ADSL IP-re mutat

Egyszeri kiépítési költség: 0 Ft

Az akciós Privát ADSL 384 havi ingyenes (0 Ft) díja 2004. június 1. és 2004. augusztus 31. közötti időszakra érvényes, 2004. szeptember 1-től a Privát ADSL 384-ért egy éves hűségnyilatkozat esetén 8.700 Ft + ÁFA, két éves hűségnyilatkozat esetén 7.970 Ft + ÁFA havi díjat kérnek.

Ugyanezek az elemek 512/128 sávszélességgel (egy éves hűségnyilatkozattal) 10.250 Ft + ÁFA díjért rendelhetők meg.

Az SWI-vel kapcsolatos az a pár hete napvilágot látott hír is, hogy az Interware Rt., Magyarország vezető hosting szolgáltatója, többségi tulajdonrészt szerzett az SWI Kft-ben. A fennmaradó üzletrész a korábbi német befektető, a Knorr Capital Partner Ag. kivásárlásával az alapító-ügyvezető, Agárdi Gábor kezében maradt. Az SWI üzemelteti a legnagyobb és legjelentősebb ingyenes webszolgáltatásokat nyújtó portált, a freeweb.hu-t.

Azóta történt

Előzmények