Ingyen kipróbálható az új Photoshop

Egy hónappal a termékek piaci bevezetése után az Adobe elérhetővé tette a Creative Suite 4 csomagban található alkalmazások próbaváltozatait. A teljes funkcionalitású demókat bárki letöltheti, aki korábban már regisztrált a vállalat weboldalán (van ún. Adobe accountja), vagy hajlandó most egy rövid kérdőív kitöltésével megtenni ezt. A szoftverek az első indítást követő 30 napig használhatók, utána csak akkor, ha a felhasználó megvásárolja a licencet.

A következő termékek demói tölthetők le az Adobe oldaláról: Acrobat 9 Pro, After Effects CS4, Contribute CS4, Dreamweaver CS4, Fireworks CS4, Flash CS4 Professional, Illustrator CS4, InCopy CS4, InDesign CS4, Photoshop CS4 Extended, Premiere Pro CS4 és Adobe Soundbooth CS4. A fájlok mérete változó, de érdemes felkészülni gigabájt feletti adatforgalomra. A próbaverziók legtöbbje elérhető a nagyobb világnyelveken (angolul, franciául, németül, spanyolul stb.).

A teljes csomagok (Creative Suite 4 Design Premium, Creative Suite 4 Master Collection, Creative Suite 4 Production Premium, Creative Suite 4 Web Premium) demói csak DVD-lemezen rendelhetők meg, kiadástól függően 10-16 dollár közötti áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények