Távoli védelmet kínál kisvállalatoknak a Panda

A kis- és középvállalkozásokat célozza meg a Panda új termékével, a Manged Office Protectionnel. Az SaaS konstrukcióban kínált program egy leegyszerűsített, interneten keresztül elérhető kezelőfelületen vezérelhető, és olyan gépek teljes körű védelmét biztosítja, amelyek nincsenek helyi hálózatba kötve.

A Panda felmérése szerint a cégek 95 százalékánál van ugyan vírusirtó szoftver telepítve, de 72 százalékuknál ennek ellenére is fertőzöttek a gépek. A kisebb cégek esetében valószínűbb, hogy a megfelelő vírusvédelmet nem tudják biztosítani. Nekik lehet megoldás a Panda szolgáltatásként kínált szoftvere (SaaS).

A Managed Office Protection a Panda szerverein fut, ezért a telepítése nem igényel a felhasználói oldalon infrastrukturális befektetést. A szoftver a biztonsági cég által kínált szolgáltatását többségét nyújtja: a tűzfal mellett tartalmazza a hárommillió vírust felismerni képes Megadetection motort, valamint a Malware Radar nevű komplex auditalkalmazást is – áll a Panda közleményében.

Azóta történt

Előzmények