TVnet-telefon előfizetés nélkül

Elsőként kínál havi bruttó 4 992 forintért vezetékes telefon előfizetés nélküli internetszolgáltatást új akciójában a TVnet Kft. A mától kezdődő és szeptember végéig tartó, lakossági és üzleti ügyfelek számára egyaránt meghirdetett ADSL3G+ elnevezésű akció főként azoknak nyújt kedvező megoldást, akik – sok esetben előnytelen és drága – telefon előfizetésüket az internet-hozzáférés miatt voltak kénytelenek fenntartani. A TVnetnél az ügyfelek eldönthetik, hogy szükségük van-e továbbra is vezetékes telefonra, vagy e nélkül élvezik a "hálószabadságot".

Az ADSL3G+ akciót Budapesten indítja a szolgáltató új és jelenlegi ügyfelei részére: olyan korlátlan, ADSL technológián alapuló, gazdaságos internetszolgáltatást kínálnak, amelyhez nem szükséges vezetékes telefon előfizetés. A cég mától szeptember végéig tartó ADSL3G+ akciójának keretében, korlátlan letöltéssel és 1 éves hűségnyilatkozattal a lakossági alapcsomagot (1024 Kbps) mindössze havi bruttó 4 992 forintért, míg az üzleti alapcsomagot (2500 Kbps) havi nettó 7 200 forintért kínálja. Az ADSL3G+ szolgáltatással éves szinten kb. 40 ezer forintot takaríthat meg, aki eddig havidíjat fizetett vezetékes telefonvonalának fenntartásáért, állítja közleményében az internetszolgáltató.

Az ADSL3G akcióban azok vehetnek részt, akik aktív, havidíjas vezetékes telefonvonallal rendelkeznek a fővárosban. Az ADSL3G+ esetében az ügyfél a létesítést követően lemondja korábbi vezetékes telefon előfizetését, míg a hagyományos ADSL-nél mindenképpen szükséges a vezetékes telefon megléte. Amennyiben valaki rendelkezik ADSL előfizetéssel, akkor az ADSL3G+ létesítése a szerződésének megszűnése után kezdődik, ezt követi a szolgáltatás kiépítésének elindítása, amely kb. 15-20 munkanapot vesz igénybe. Az internetszolgáltatás az átállás alatt is – a TVnet által aktivált azonosítókkal – kiesésmentesen és zavartalanul működik, azon a sebességen, amelyen az ügyfél korábbi szolgáltatójánál volt. Ha a megrendelő nem rendelkezik ADSL-el, a szolgáltatás kiépítésének ideje hosszabb, kb. 30 munkanap.

Azóta történt

Előzmények