Ingyen VR-szemüveg pornóhoz

Számtalanszor szóba került már az a nyilvánvaló tény, hogy az egyre jobb minőségű VR-szemüvegek, headsetek kiváló lehetőséget nyújtanak a pornóiparnak is – akik egyébként is gyorsan szoktak reagálni a technológiai újításokra.

A BaDoink szexipari vállalkozás az elsők között repült rá a virtuális valóságra, és egy akció keretében 10 ezer VR-szemüveget ajánlottak fel ingyen, és mivel ez egy nap alatt elfogyott, újabb 20 ezret fognak kiadni – természetesen reklámcélokból, hogy a fogyasztókat rászoktassák erre a megoldásra.

Persze nem a csúcstechnológiát, mondjuk az Oculus Riftet kínálják, hanem egy sokkal olcsóbb, 20 dolláros változatot, a Google által kifejlesztett Cardboardra épülő készüléket – a Cardboard új fejlesztéseiről nemrég testvérlapunk, a Prohardver számolt be részletesen.

A BaDoink vezetői úgy vélik, hogy most még alig kínál valaki a piacon VR-pornót, így időben lépve helyzeti előnybe kerülhetnek. Todd Glider vezérigazgató elmondta, hogy amikor a videómagnó elterjedt, akkor nagy léptekkel szorította vissza a korábbi formákat, és várhatóan ez lesz az internet/VR továbblépéskor is. A vállalkozás természetesen a jobb minőségű VR-eszközöket is támogatja, de az már a felhasználó költsége.

Visszajelzések egyelőre még nincsenek, mivel a szemüvegeket pénteken postázták, vagyis ma kapták meg a felhasználók. A szemüveg egyébként hallatlanul olcsó, a BaDoink mindössze 3 dollárt fizet a kínai gyártónak darabonként. Az akcióval párhuzamosan indítottak egy VR-weboldalt, ahol egyelőre hét ilyen film látható, de terveik szerint hetente eggyel bővítik a kínálatot.

Azóta történt

Előzmények