Új hozzászólás Aktív témák

  • Kergeboci

    tag

    Vanishing on 7th Street
    Eltűnések a 7. utcában

    Nem sok jóra számítottam, talán ezért is csalódtam pozitívan. Mondjuk én alapvetően szeretem a világvége hangulatú filmeket, és a horrorba is elsősorban azokat díjazom, melyek inkább sejtetnek, sem mint premier plánba tolják a jumpscare-eket. És meg kell adni, az eltávozottak hátramaradt árnyai, simán az első kategóriába esik bele.

    Tény, nem a legeredetibb ötlet, a színészek terén sem mutat fel túl sokat, és nem fogunk utána napokig azon agyalni, mit is lehet ebbe az egészbe belemagyarázni.

    De a hangulat, amikor egy szempillantás alatt, eltűnik a földről szinte mindenki, és csak az árnyékuk marad hátra, és az a lelket szorongató nyomás, ahogy a fizika törvényei összeesküdnek a hátra maradottak ellen, azért, hogy végül őket is ellepje a sötétség és a sötétséggel érkező árnyak, nálam működtek. Egy egyszer hátborzongató élménynek legalábbis bőven elég volt.

    #értékelés

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

Új hozzászólás Aktív témák