Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    válasz Miklós315 #148040 üzenetére

    Nem igazán tudom az írásod után hogy most egyetértünk vagy nem :DDD én a kor bemutatásra arra gondoltam hogy a férfiak kora az asszonynak kuss a neve. És leginkább itt is nem a főszereplő nő a lényeges, mert neki túl direkt a szerepe. Hanem mondjuk a királynő, a gróf asszonya a 8. gyerekkel, az ágyasok egy egy rezdülése a háttérben ami szerintem jó lett.

    A 3 történetben 2 részlet volt ami hozta azt a bemutatást amire én vártam volna egy ilyen szempont bemutatásos filmnél az egyik az eleje a Limoges-i csata. Ahol egyik fél önfejűen harcba indul hogy ne öljenek ártatlanokat, majd a másiknál kiderül hogy ha elvész a híd akkor elvész a város is. A másik a gyerekszületés ünnepségen a tánc. A fekete hajú lovag azt hiszi hogy rámosolyog a nő és flörtöl vele, közben a női szempontból meg kiderül hogy csak "egy mosoly többet hozhat a haragosságnál még ha csak színleled is".
    Ezen a 2 helyen éreztem azt hogy tényleg ugyanazt látjuk és nincs semmi ferdítés. Csak annyi a különbség hogy a 2 szereplő másképp értelmezi ugyanazt. Sajnos viszont csak ez a 2 ilyen rész maradt meg bennem, a többi helyen felesleges ferdítések mint korábban írtam.

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák