Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz eeXaa #161178 üzenetére

    Pókember: A Pókverzumon át
    Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)

    Ahogy írtad, már kicsit sok lesz a multiverzum. Annyiból jó a készítőknek viszont, hogy így bármi bármikor megtörténhet, nincsenek kötve semmihez... amit láthatólag ki is használnak most is.

    Röviden: nekem az előző jobban tetszett, itt most túl sok minden történt de végülis egyszerre meg mégse történt sok minden. 2,5 órás játékidővel azért jobban kellett volna gazdálkodni, és ugyan "jópofa a sok pókpofa" meg a különböző animáció-stílus is remek mégis a film végére már sok lesz a "Halálos iramban (Fast & Furious) család" tematika.
    Próbáltam kedvelni a filmet, de a zene is jobb volt az előzőben illetve Miles már túl laza nekem, mégha a story szerint 15 éves is vagy mennyi. Meg a többiek is (visszaköszön az Ubisoft által készített Watchdogs mentalitás), gondolom ez valami új generációs lazaság, a célközönség is.

    Jó film lehetne ez, csak fele ennyi játékidővel és kevesebb "F&F családdal", mert amúgy a nemesis érdekes, a váltakozó animáció stílus leköti a nézőt látványilag és a poénkodás is működhetne... de kicsit olyan tét nélküli az egész végig, az univerzumok közötti ugrabugri is már komikus lesz a végére. Arról nem beszélve, hogy lezárva sincs rendesen, teret adva a folytatásnak persze - mindezt 2,5 óra játékidővel.

Új hozzászólás Aktív témák