Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    válasz calamites #15999 üzenetére

    Szia!

    Én személy szerint a Sellei órást, a Mecsek Áruháznál a szolgáltatóházban a buszmegállóban lévőt inkább hanyagolnám. Volt egy Marvin kézihúzós órám és beadtam oda egy plexi cserére. Azt mondta hagyjam ott mert van más munkája is, menjek másnap az óráért akkorra lesz készen. Másnap adta az órát, és egy bazi vastag domború plexi volt rajta és kicsit mozgott is, mert szerintem kisebb méret volt. Finoman de körbe lehetett tekerni a plexit. Nagyon otrombán nézett ki az óra így. Kérdeztem, mi ez ...? Nincs vékonyabb és laposabb belőle? Meg mozog is az a plexi. Vágta a grimaszokat, de mondta hogy van, de neki momentán nincsen de ha nekem olyan kell akkor tud rendelni. Rendelt és négy nap múlva mehettem az óráért. A plexi az l apos lett ugyan, és fixen állt, nem mozgott,de a mutatók valamiért nem álltak egyben. A kismutató mindig akkor volt pontosan a markeren ha már a nagymutató 10-12 perccel túl volt a 12-esen. Megreklamáltam, hogy ez eddig nem volt így és ezt így nem viszem el. Vágta a pofákat megint, de mondta hagyjam ott másnapra kész. Másnap készen is volt, de miután elhoztam hazafelé a buszon leesett a másodperc és a nagymutató. Előtte két évet használtam azt az órát hibátlanul! Nemhogy leesni a mutató...!!!
    No ekkor telt be a pohár és elvittem az egyik patinás régi és megbízható óráshoz. Ő szépen megcsinálta. Azt a Marvint csak azért nem vittem már elsőre is hozzá, mert éppen a város másik végében lakom. Meg hát egy sima plexi csere nem lehet gond egy órásnak. Vittem hozzá ezek után több órát is és mindig korrekten szépen dolgozott, ha volt valami külön kérésem meghallgatta és ha lehetett akkor megcsinálta.
    Ezt az órást úgy hívják: Molnár Gábor és Pécsen a Jókai téren van. Ha mész felfelé a Jókai utcán és beérsz a térre, akkor éppen veled szemben a tér északi oldalán van egy picike kis műhelye. Kis műhely az igaz, de nagy gyakorlatú régi szaki Ő. Nyitva: Hétfőtől-Péntekig:10:00-13:30 és 15:00-17:00-ig. Én Őt ajánlom.
    Van ott egy másik jó órás is a Szentiványi László. Ha mész felfelé a jókai utcában akkor felfelé a bal oldalon van a műhelye, ott ahol véget ér az utca és kiszélesedik térré. Ő is jó és régi szakember. A felesége is órás, felváltva vannak ott.
    Azt még hozzáteszem, hogy az általam említett két órás Ők nem garanciális javítók! A garanciát vélhetően a Répásy szalonban, a Bajcsy Zs. úton érvényesítheted, ha akarod.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák