Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz A`rpi #26992 üzenetére

    Ahogy én sem. Végtére is, ha szakértő lennék miért látogatnék fórumot? Hogy játsszam az eszem? Arról van szó, hogy lehet írni csak a színkerékről 2 oldalt vagy be lehet mutatni egy videóval 2 perc alatt, hogy mi az a színkerék és mi a szerepe a képalkotási eljárásban és ezt a szerepét hogyan tölti be, ráadásul érthetően. Szóval senki nem fogja szövegesen olvasni egy ilyen weblapról.
    Írod, hogy bevállalod a DLP működésének leírását, de ha gyönyörűen leírod (mivel nem vagy szakértő másolni fogod inkább gyönyörűen egy másik cikkről) sem a te írásodat fogom linkelni valakinek akit ez érdekel, hanem a videót, mert sokkal érthetőbben és gyorsabban lehet képpel és hanggal oktatni. Mindenki mást meg nem érdekel, de ha kezdőknek pontosabban vásárlóknak akar megfelelni a weblap, akkor ez mégis kell ide és minden topicba.
    Erről beszélek, hogy alapjaiban megváltozott a Prohardver és a régebbi tagok közül ez még nem mindenkinek jött le. Innen a puffogás. Te nem fórumozóknak akarsz összefoglalót írni, hanem vásárlóknak szeretnél írni valamit, amitől megjön az önbizalmuk a vásárláshoz. Viszont fórumozókat hívsz segítségül, akik nem első vásárlók mégis a témáról szeretnének beszélni, ezért fórumoznak.
    Az új tulajdonosok a fórumokon beszélgető embereket szeretnék humán erőforrásként felhasználni ahhoz, hogy készítsenek valamit, ami nem a fórumozóknak szól, hanem a vásárlóknak, akik nem fórumoznak, de közben meg ezzel párhuzamosan előadják, hogy azt is szeretnék, hogy ez a fórumozóknak tetsszen, mert attól meg be vannak tojva, hogy mélyebb ismeretekkel rendelkező emberek egyszerűen lelépnek, nem lesz válasz a kérdésekre és elnéptelenedik a fórum, vagyis inkább elsekélyesedik.
    Nem szoktam hozzászólni a szakmai topikokhoz, de nem egyet néztem már végig itt, ami lement farok méregetésbe és passz. Szerintem nem ártana szem előtt tartani, hogy a tájékozottabb embereket, a fórumozókat mi érdekli mielőtt a vásárlókkal kezdenek foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák