Új hozzászólás Aktív témák

  • Janaboy

    Topikgazda

    válasz AVhelper #27023 üzenetére

    Először is köszi a hozzászólásod!

    Másodsorban leírtam, hogy nem vagyok a téma feltétlen szakértője, de úgy gondolom, hogy a Topikgazda rendszer nem feltétlenül erről szól, hanem hogy segítse a téma fejlődését!
    A külső linkek/hivatkozások/cikkekkel elég szigorú szabályzat van és mivel nem szeretném minden egyes oldalon böngészni, hogy milyen módon használható fel az ott található iromány, továbbá egyetlen oldalnak sem kívánok reklámot csinálni, így inkább a közösség szavaival próbálnám megírni az összefoglalót!
    Azt írtad, hogy fölösleges a technológiák leírása, ebben abszolút nem értek veled egyet, sőt az ide tévedő kezdők számára szerintem hasznos lehet, hogy egyáltalán a különböző technológiák hogy működnek, milyen előnyük és hátrányuk van! Az eddig leírt pár mondatnál többet erre nem is kívánok szánni, aki mélyebben bele szeretne merülni, úgyis keresőt fog használni!
    A gyártók felsorolásnak szükségességén én is gondolkoztam, az egyetlen célom az vele, hogy mely projektor márkák közül érdemes választani, amennyiben a közösség úgy látja, hogy ez fölösleges bele (tehát nincs értelme), úgy kiszedem belőle!
    Az összefoglaló fő célja, hogy az ide tévedő emberek kapjanak egy képet a kezdetekről, a meglévők pedig gyorsabban hozzáférjenek egyes információ forráshoz, például a kalkulátorok!

    [ Szerkesztve ]

    Janaboy

Új hozzászólás Aktív témák