Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Sziasztok!

    A kis cégnél ahol dolgozom lassan szükségessé válik egy projector a havi meetingekhez (és opcionálisan egyéb szórakoztató tevékenységhez pl: TV, ha úgy alakul :P), ebben kérném a segítségeteket. Az ügyvezeető ugyan előásott egy háború előttinek tűnik HP EP7122-t, bekapcsolható, de egy árnyjátéknak sem nevezhető homályos/halvány képet ad csak, plusz éveket hevert egy tárolóban, így nem küzdenék vele.

    - mire szeretnéd használni a projektort? Prezentációk, ebben állóképek, néha alkalmanként videók, és ahogy írtam esetenként mondjuk TV adást kivetíteni vele, de ez nagyon a végén van a rangsorban.
    - mire szeretnél vetíteni: Vászonra (van egy 180x180cm-es vásznunk, ami még a régi HP ep7122-höz tartozott.
    - mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt? 2-3 méter, ez változtatható, méretben kb. ahogy ideális, 180x180 cm-nél nem nagyobbra.
    - mekkora a szoba? A tárgyaló több részre osztott, így nem meghatározható, de összessen 4x6m kb.
    - van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni)? Plafonról, asztalról lenne az ideális.
    - mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?) Cég, árban fogalmam sincs milyen kategóriák vannak, nem kell semmilyen extra azt hiszem.
    - mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda? A sötétítőket is behúzva sem lesz nagyon sötét a helyég, inkább csak derengős.

    Segítségeteket előre is köszönnöm.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák