Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    nalunk nem akart a parom sotetkek falat. sotetbarna fuggonyt se :N
    en se akarnek, ha lenne moziszoba :B amugy nincs bajom a kek, zold, szurke szinekkel. vilagos, foleg feher mellett jol mutat. de ez mar sztem tul sotet. nyeli a fenyt durvan..
    nalam vaszonnal szemben es oldalt sztem nincsenek gondok. sotetbarna fuggonyok nagy feluleten, sztem sok moziszobanal sotetebb. majd csinalok kepeket ha kimerem a kontrasztot, hogy lehessen viszonyitani .
    viszont a vaszonhoz kozel levo festett feluletek lehet sokkal tobb fenyt vernek vissza, mint gondolom. de a fo gond valszeg, hogy van egy 2x2m-es vilagoskek (szinte feher) negyzet a mennyezet kozepen. ez igaz, hogy 1.6m-re van a vaszontol, de mar focimeccsen is eleg vilagos, es az alatta levo dolgokat meginkabb megvilagitja...de egesz mennyezet nem lehet sotet, mert tenyleg lakhatatlan lenne. ezt viszont nem akarom kulon lefuggonyozni a mennyezet kozepen, lehetetlen kulturaltan megoldani.
    en ilyen szonyegbol akartam egy jo nagyot, valo eletben is ilyen arnyalatu a minta, de most mar nem tudom...
    kezdem irigyelni a moziszobas juzereket. kontraszt, hangero, akusztika, immersion...es kozben lakberendezned sem igazan kell mert csak sotetben mesz be.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák