Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz BIGi75 #62045 üzenetére

    koszi, meg a vaszon ket oldalara be fogok kuldeni ilyen diora pacolt leces megoldast.
    b&w talan jobban nezett ki mint a monitor audio silver, de hangra karpotolnak :)
    most a szonyeggel is megakadtam, itt tartok. egyelore 1-re szavazok. a 2 is lehet jo lenne...a 3 tul vastag, takarithatosag miatt elvetettem. szted? :)
    aztan meg ilyesmi van tervben, csak ezzel is varok hogy mi lesz a mennyezet sotetitessel...amivel nem jutok dulore :N
    na mind1, tragedia azert nincs, imadom kepre is, hangra is a rendszert. megmutatnam par evvel korabbi onmagamnak szajtatos lenne :DD

    #62046python1 nem, film kozben full sotet a vaszon teljes fala, meg a ket oldal is. de egy focimeccsen azert azt meg tudod mondani, hogy sotetkek a fal a vaszon folott es nem sotetbarna, vagy sotetszurke..nem tudom jobban korulirni.. :)
    pl. olyan jelenetnel amit linkeltel, a vaszon alatti polc felem nezo, vilagosabb oldala is full sotet, de pl egy focimeccsnel mar latom, azt is, hogy mas szine van. nagyon nem mind1, hogy 4% vagy 15% adl tartalom van a vasznon...

    De mivel 21:9-es a képarány, és közelebb a padlóhoz, mennyezet távolabb, így szinte a látótérből majdnem kiesik, sokat számít nálam a teljesen fekete vetített fal.
    jah, en is latom a kulonbseget mennyezeten 21:9 kepnel, amit alulra shiftelek vs 16:9...na meg en hdr-ben 23 fl-et nezek, de ez mar filterrel.
    de az emlegetett focimeccsnel pl 17 fl-rol van szo, es ott is vilagos a szoba... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák