Új hozzászólás Aktív témák

  • pengwin

    addikt

    válasz sittes79 #132974 üzenetére

    A korai BIOS-okkal kicsit forrófejű volt az a kártya, de egyébként nincs veel semmi komoly probléma. BIOS frissítés sokat javít rajta.

    (#132979) pingtest
    1650 Super, lehetőleg két ventilátoros, hőcsöves hűtésű.
    Pl. előtted nem sokkal vették az Inno3D Twin X2-t, ami kb. a legolcsóbb ilyen kártya.
    Őszinte részvétem a 970 miatt, az enyém is most garanciáztatódik. Megszenvedtetett.

    (#132979) pingtest
    Sajnos nem annyi az, a Kazy meg egy kis székesfehérvári PC bolt, elvileg semmi baj velük, de nem biztos, hogy mindenkinek opció.

    (#132996) Eversmann
    A tápsimán elbírja, a CPU kevés lesz mellé.
    Szerintem próbálj meg egy 4/8-as i7-et vagy Xeont vadászni hardveraprón, ha nem akarsz platformot cserélni és nem akarod, hogy a 2060 csak malmozzon. i7 mellett is fog malmozni, csak nem annyit.

    (#133003) TechN7ne
    úgy gondolom legalább a saját gépem maradjon meg Intel/nvidia
    :C Kicsit nevetséges ilyet olvasni két ilyen felhasználó- és verseny-ellenes cégről.
    Azt ugye tudod, hogy a kék-zöld tábornak még most elsöprő részesedése van az asztali PC piacon? Ne tévesszen meg, hogy a hozzáértő közönség örül, mint majom a farkának, mert tényleges verseny van a CPU piacon, és GPU-k között sem olyanegyértelmű választás az NV, legalábbis azokban a kategóriákban, ahol az AMD jelen van. Ez csak a PC piac egy elenyésző szegmense, még mindig az Intel és az NV uralja a piacot, és ezen pár jó AMD-s év még nem fog érdemben változtatni.

    (#133004) BerserkGuts
    Városi legenda évtizedekkel ezelöttről, hogy az ATi/AMD kártyák gyárilag szebb színeket produkálnak, mint az NV-k. A digitális adatátvitel és mindenféle képjavító technológia korában ez már csak placebó.

    (#133007) Krisz0418
    Semmi értelme FHD 60fps-re több pénzt költened. Nézz meg egy bármilyen tesztet.

    Kb. 25%-kal erősebb a 2070 Super, de ha nem vágysz nagyon a ray tracingre vagy nem tervezel nagyobb felbontásra váltani, akkor szerintem felelsleges.

    (#133017) BerserkGuts
    AMD-nek ez már a sokadik architektúrája, ami erősen memória sávszélesség igényes.
    Az NV meg a Maxwell óta patika mérlegen adagolja a különböző paramétereket, amik pont a gyárilag belőtt teljesítményszintet tudják kiszolgálni. Vagyis valamelyik paraméter szépen lekorlátozza a kártyát, hogy ne veszélyeztesse a felette lévőt.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, pengwin

Új hozzászólás Aktív témák