Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    Bocsánat, hogy későn reagálok de muszáj volt lefeküdnöm már bent vagyok melóhelyen. Igyekszem sorban reagálni mindenkinek.

    (#87004) syler123 igen az exek fontosak, azért is lett PS anno mert itt volt az a játékfelhozatal ami leginkább érdekelt, de ha ez megszűnik akkor marad a pénzemért a legjobb teljesítmény/szolgáltatáscsokor szemlélet és akkor már közel sem lenne ilyen egyértelmű, hogy mit vegyek.

    (#87006) Fizzie szerintem is az, főleg annak a tudatában, hogy hivatalosan a korábbi részek sohasem jelentek meg. Ugyanígy ott az UC4 is ami bőven 2szer olyan idős mint a GoW(4), ezek a címek anno megalapozták a felhasználóbázist és mai napig ott virít a dobozokon az Only on PS... aki ezek miatt tette le a voksát a platform mellett, esetleg vett a PC mellé egy konzolt azok igenis becsapva érezhetik magukat. Az MS meg az üzletpolitikája sokkal többet árt hosszútávon a gamingnek mint azt sokan gondolják.

    (#87007) keIdor ha maradnak ezek az árak, meg úgy ámblokk ami van a piacon akkor nem csak a PC gaming lesz nagy szarban. Viszont bármi előfordulhat, lehet 1-2éven belül fordul a kocka, bár ezt szerintem senki sem fogja hagyni. Multizni lassan konzolon sem fogunk tudni mert Phil-ék nagyon tolják a crossplay szekerét és egyre kevésbé lehet majd kizárni ezeket, elég csak ránézni a COD Warzone-ra és erre indul a BF-fel az EA is... ilyen Fortnite meg hasonlókat nem is említek ahol meg már az Android is beköszön...

    (#87013) Blaze_ nem kell "eladni" a PC-seknek a PS5-öt, szerintem még a Ragnarök megjelenésekor sem lesznek tele a polcok a géppel úgy fogy ezek nélkül is, aki akart már rég beszerzett egy konzolt a gépe mellé.

    (#87014) Mephike a PC-s tábor nagy, nem szabad lebecsülni és nem csak a high end gépeket kell nézni, persze az AAA vásárlói mag nem olyan mértékű, de ez a kérdés elég összetett.

    (#87021) 3L1T3 dehogynem térül meg, nem csak a sima eladások de a különféle licenszelt termékek, merch cuccok is jól tudnak hozni a konyhára és azoknak a piaca is évről évre növekszik.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák