Új hozzászólás Aktív témák

  • tibbike01

    őstag

    válasz cigam #11010 üzenetére

    Nagyon köszi a válaszokat! A csavar témát elengedtem. :K

    Akkor ezek szerint nekem a statikus kötet lesz jó és azon belül csinálok mappákat, torrent, multimedia, képek...stb és ezeket szabályozom. Így a teljes 2TB-ot használom. Később, majd ha rakok bele még 1 vagy 2TB-os vinyot, arra beállítom, hogy készüljön mentés időközönként.
    Ha mégis a vékony vagy vastag kötetet választanám, akkor arra van lehetőség, hogy csak bizonyos mappákról (azok változásairól) készüljön pillanatkép vagy default, hogy a teljes lemez változásairól készül pillanatkép?

    "Bár működő megoldás, nagyon nem javasolt, hogy folyamatosan együtt legyen a forrás, és a mentés lemez. Így ugyanazok a problémák lépnek fel a mentést tartalmazó lemezzel. Titkosító vírus, tönkremenetel, lopás, ..."
    Ez tökre érthető, kicsit bánom is, hogy 2 lemezes NAS-t vettem, mert inkább egy külső HDD és egy NAS-ban lévő HDD a nyerő.

    Apropó, annak van bármi értelme, hogy nem az 1 slotba teszem a HDD-t, hanem a 2-esbe? A 2-es slot távolabb van az alaplaptól, procitól és jobban járja körbe a levegő vagy ennek semmi értelme?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák