Új hozzászólás Aktív témák

  • TOZ

    addikt

    Tyíííí!

    Messzirol indultam. Gyerek lenyulta a meetingelosnek vette "sparos" JBL-t, es mivel az Airpods Pro egy pain in ass, ha Windows is van a buliban, a melo miatt elkezdtem nezelodni. Black Friday... sennheiser cx plus, aztan momentum 3, de kaptak hideget meleg, meg nagyok is, kell-e ez nekem egyaltalan... kezdtem elengedni. Aztan olvastam itt a Linkbuds odakat, Alzan meg szembe jottek az eppen kibontott (talan kiprobalt) darabok. Tegnap reggel le is kattintottam egyet, este mar a boxban volt

    Tyíííí! Itt ulok az irodaban, korulolel Avishai Cohen legujabb albuma, csodasan hallom a nagybogo rezgeseit - nem vagyok audioFÜL !!! - sokkal szebbnek tunik, mint az APP1 (persze az lehet mar csapagyasra van hajta - ket eves, de negy eve gyk. csak APP1-et hasznalok, csereltek egy parszor garanciaban :Y )
    Imadom. Tegnap egy hosszabb telefonbeszelgetest is toltam vele, nem volt panasz. Hamarosan jonnek a napi meetingek. Fulemben tokeletesen benne marad, nem banto. A csontuteses vezerles magic. Multipoint tokeletes. Eppen annyit hallok a kornyezetembol, amire az irodaban meg jo is - eddig azt hittem ide nekem ANC kell, de nem tudtam milyen nelkule. Orombodogtag! :C Szerintem ez egy (munkahelyi) baratsag kezdete.

    BKV-n nyilvan nem az igazi, arra marad az APP1 ANC-vel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák