Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz morcosharcos #20326 üzenetére

    Itt fájlt max. a telepítő ISO-ban kell módosítani, nem a rendszerben, az in-place upgade meg nem egy újratelepítés a 0-ról, sőt lényegében ugyanaz mint a Windows Update-es upgrade folyamat, csak manuálisan van elindítva a felcsatolt ISO-val. Sőt, még a standard ISO in-place upgrade + trükközés módszer sem feltétlen kell a nem támogatott hardverkonfigurációknál a verziófrissítéshez, lásd pl. a 22H2 —► 23H2 váltást az engedélyező csomaggal (eKB) (példa), annál egyszerűbb és gyorsabb megoldás nincsen. :))
    Ennek a "vinyóátrakásos" módszernek szvsz leginkább akkor lehet értelme, ha a nem támogatott PC-ből véglegesen kerül át a rendszermeghajtó, az SSD egy támogatottba, ellenben ha utána ugyanúgy vissza a nem támogatottba, akkor már kevésbé.
    Ha egy kis trükközéssel megoldható a verziófrissítés a nem támogatott PC-n is, akkor meg ugye nem létszükséglet az előbbi módszer, ami ráadásul nem is feltétlen mindenkinél opció, lásd kiszerelési és átrakási + eltérő hardverkörnyezet miatti nehézségek, nem feltétlen van otthon ehhez egy másik teljesen kompatibilis PC, stb. :)

    Itt a kérdező szvsz nem feltétlen olyan megoldást szeretne, hogy majd kiszereli az SSD-t, odaadja másnak hogy csinálja meg egy kompatibilis PC-n a verziófrissítést, majd vissza, aztán utána vagy működik vagy nem, hanem maga szeretné megoldani a saját PC-jén "szoftveresen", meg lehetőleg minél egyszerűbben és gyorsabban, aminek kivitelezése ugye már ismertetve lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák