Megújult kisvállalati csomagok a Vodafone-tól

A lakossági Red csomagok megújítása után a Vodafone a mikro- és kisvállalkozásoknak szóló ajánlatait is átalakította: kényelmi és költségcsökkentő szolgáltatásokat, valamint az üzleti életben egyre fontosabb korlátlan híváslehetőséget épített be az előfizetésekbe.

Az új kisvállalkozói csomagok közös vonása a másodpercalapú számlázás kapcsolási díj nélkül, beépített internet, valamint az egyszerűség, az átláthatóság és a rugalmasság – így a szolgáltató megoldást kínál a legkisebb egyszemélyes cégektől akár a 30 fős vállalkozásokig mindenkinek, mondta Piller Gábor, a Vodafone Vállalati Üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az újdonságok közül a vezető kiemelte a Vodafone Red Business Premiumcsomagot, amely többek között tartalmaz korlátlan, 0 forintos belföldi beszélgetést bármely hálózatba normál díjas hívásokra, 4 GB adatotforgalmat, készülékbiztosítást, plusz mobilinternethez való kártyát és Európa Napijegyet, amely díjmentes beszélgetést biztosít Európában is azokra a hívásokra, amelyek belföldön is ingyen hívhatók a korlátlan tarifacsomaggal. Emellett jár hozzá a kiemelt ügyfélkezelés, azaz az ügyfélszolgálat hívásakor azonnal a kezelő jelentkezik.

A szolgáltatónál a vállalkozói osztható tarifák is megújultak. Az új osztható előfizetések egy közösen, bármely hálózatba lebeszélhető alap havidíjból és előfizetőnként választható Okos Ráadásból állnak. Minden kolléga előfizetése tartalmaz minimum 100 MB adatforgalmat és a vállalaton belüli forintos beszélgetést a legkisebb csomagban is. Az üzleti osztható előfizetések között is megjelenik a Vodafone Okos Ráadás Red formájában a korlátlan, 0 forintos belföldi beszélgetés, SMS és MMS küldés.  A csomag további 2GB adatotforgalmat, készülékbiztosítást, mobilinternethez való kártyát és Office 365 illetve Cloud szolgáltatást is tartalmaz; a prémium pedig nagyobb adatforgalmat, kiemelt ügyfélkezelést és készülékbiztosítást foglal magában.

Azóta történt

Előzmények