A Vodafone 240 fővel bővíti ügyfélszolgálati központját

Feltehetően nem független a hétvégi választástól, hogy az állami tendert elnyerő Vodafone szeptember után immár másodszor jelentette be miskolci ügyfélszolgálati központjának bővítését – a kétségekről, hogy valójában hány új munkahelyet jelent a bővítés, akkori híradásunkban beszámoltunk.

„A Vodafone az elkövetkező másfél évben 240 fővel összesen 540 fősre bővíti a miskolci regionális ügyfélszolgálati központban foglalkoztatottak számát” – közölte Diego Massidda vezérigazgató ma az új irodaszárny átadása alkalmából rendezett ünnepségen.

Mint a vezető elmondta, folyamatban lévő 450 millió forintos beruházással a Vodafone miskolci befektetése meghaladja majd az egy milliárd forintot, és a Vodafone által a miskolci Macropolis épület-komplexumban igénybe vett terület 2700 négyzetméterről 4200 négyzetméterre bővül.

A most folyamatban lévő miskolci beruházás eredményeképpen a miskolci ügyfélszolgálati központ fogja kiszolgálni a Vodafone több mint 2,6 millió magyarországi ügyfelét – mondta Diego Massidda. Az öt évvel ezelőtt megnyitott regionális ügyfélszolgálati központ munkáját eddig az ügyfelek 90% kiválóra értékelte. A központ munkatársai az elmúlt évek során a több százezer írásbeli válasz mellett több mint 9 millió hívást fogadtak és 46 millió percnyi beszélgetést folytattak az ügyfelekkel. A munkatársak összesen 4,2 millió órát dolgoztak az elmúlt öt év alatt, miközben a Vodafone ügyfelei mellett kiszolgálták Magyarország egyetlen igazi virtuális szolgáltatójának, a Tesco Mobile-nak az ügyfeleit is.

A Magyarországon idén immár 15 éve jelen lévő cég az eddigi tapasztalatok szerint nagyon jól döntött, amikor 2009-ben megnyitotta ügyfélszolgálatát a borsodi megyeszékhelyen – nyilatkozta Beck György a Vodafone Magyarország elnöke. Hozzátette, hogy a jelenleg összesen mintegy 1340 főt foglalkoztató Vodafone második otthonra lelt Miskolcon és így aktív szerepet játszik a város a kulturális és sport életében is.

A miskolci önkormányzat 130 millió forintos támogatással járul hozzá a mostani bővítéshez.

Azóta történt

Előzmények