Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    Ha már más is tett képet, Én is teszek, kinek milyen ötlete lenne. Sajnos tetőtér, elég nehézkes a dolog megoldása, legalábbis a pénzmagból amit szeretnék.

    Szóval ide kéne valahova elhelyezni a projektort. Ezen a falon. Belmagasság 270cm

    És ide szemben pedig a vásznat. A jobb oldali szekrény valószínűleg megfog szűnni, igazából a többit is szeretném, de sajna kis lakás, valahova muszáj pakolni.

    Arra gondoltam, hogy egy legalább 40 centis kifutóval rendelkező vásznat berakok oda mielőtt elkezdődne a tetőtér, és így kapok egy kb 200 cm széles vásznat, viszont akkor a nézési táv 2 méter lenne a vetítési pedig 240cm. Ez teljesen a tetőtér kezdete előtt lenne, viszont a szekrényekhez közelebb tudom rakni a vászont, hogy megnőjön a vetítési távolság, úgy körülbelül 3,3 méterig.
    Az mennyire gond,ha projektor a klíma alatt helyezkedik el? Esetleg plafonos rögzítés esetén a klíma elé lóg be(ősszel van sokszor,hogy fűtünk is vele).

    Persze a legjobb megoldás egy lens shiftes vetítő lenne jó, be a sarokba és eltolni a képet úgy,hogy pont ne lógjon bele a tetőtér és simán lehet egy 240es vásznat is közvetlen a szekrények elé, akkor a vetítési táv már 3,4 méter lenne. Viszont ez így minimum 350 ezer ahogy számolgattam. Ennyit nem szeretnék rákölteni.
    Megelégszem egy kisebb vászonnal is, legalább a 22es monitor cseréje is megoldódott. Viszont a szobát átrendezni sehogy nem lehet. Ez mind így adott.
    Eleve ledes projektort szerettem volna, ha már a monitort is ki akarom váltani vele. Az meg úgysem rendelkezik nagy fényerővel, tehát a kisebb vászon járható lenne.

    Kinek milyen ötlete van? 150 körüli az összeg, esetleg kicsit felette. :F

Új hozzászólás Aktív témák