Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    Sziasztok!

    Egy cimborámnak van lehetősége ajándékként választani egy projektort meg egy 5.1 bögreszettet, és engem kért meg hogy segítsem kihozni ebből a legjobbat. Költeni nem akar rá, de valamit választani kell, és ezek tűnnek a leghasznosabbnak.
    Már korábban linkeltem a proji típusát és kiderült róla...hogy nem sok mindenre jó. :D :D
    Sony DAV-TZ140
    Benq MS504
    Ezekről lenne szó.
    Természetesen a falra festők táborát népszerűsítené, szóval páran leírnátok hogy mit használtatok, melyik tónust, színkódot esetleg? Hálásak lennénk érte. :R Nagyon sok minden van fent a topic-ban, és mivel minden mindegy alapon megy a dolog, úgy is az oclsóbb lesz. :DDD
    Továbbá nekem lenne pár szakmai kérdésem az esetleges beüzemeléshez.
    Ugye ez csak SVGA felbontást tud, és 4:3-as arányt.
    Nem igazán áll össze a kép hogy mi van abban az esetben ha elindít egy FHD 16:9-es tartalmat? A kép gondolom nem lesz szebb, de a 16:9-es formátum megmarad ugye? Vagyis a vetített 4:3-as megvilágított felület keretein belül jelenik majd meg a 16:9-es kép? És hogy ne legyen olyan sok megvilágított fekete rész alul felül ajánlott a már sokat említett maszkolás igaz? Ez mondjuk úgy is megoldható, hogy a maszkolást eleve a kimért 16:9-es méretre köré festjük? Alul felül fekete csíkkal? (Illetve körben is szándékozom sötétítést).
    Ez a kép a barátom ugye? :D

Új hozzászólás Aktív témák