Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    Hát srácok, köszi a hozzászólásokat, nem idéznék be mindenkit, de mindenkinek egyformán köszönöm. :R

    A helyzet az, hogy én alapból egyetértek a 14 napos visszaküldési joggal, mert valójában azért nem élnek vele vissza sokan. Ennél a projinál féltem, megmondom őszintén, már a magas postaköltség miatt, hogy megkapja a tulaj, és ráfog valami nem létező hibát, hogy alkudhasson. Ez végig bennem volt, és hát így is történt, merthogy biztos voltam/vagyok abban, hogy a készülék hibátlan, de kézhezvétel után jött is a mail, hogy sérült a hdmi 1-es port.

    Megmondom őszintén, nekem is eszembe juthatott volna a 3D, de annyira tartottam ettől a lehúzástól, hogy szinte eszembe sem jutott, hogy esetleg tényleg ilyen képet alkot, simán laptopra kötve, hanem egyből arra gondoltam, hogy a pali alkudni akar, és hát lássuk a medvét alapon, vissza is írtam, hogy van e valami konstruktív javaslata, mire alkudni akart £125-ot, az amúgy £430-os árból, és ebben már benne van a posta és az ebay jutaléka is, tehát bruttó ennyi.

    Szóval valami olyasmi jutott eszembe, hogy a pali manipuilálta a fotót, esetleg van egy hibás kábele és azzal trükközik, így csuklóból elutasítottam a kedvezményt, és mondtam, hogy küldje vissza. Amennyiben a projektor tényleg rossz, úgy a return ingyenes.
    Ezt egyébként vállaltam, és vállalom is, hogy ha eladtam és netán rossz a cucc, akkor a posta ne a jóhiszemű vevőt terhelje, de pont ezért megnéztem, kipróbáltam eladás előtt, így bennem fel se ötlött, hogy tényleg hibás.
    Arra rákérdeztem, hogy látszik e sérülés a porton, és nyilván semmi nem látszott, azt meg tök kizártnak tartottam, hogy gyári csomagolásban belülről sérül egy hdmi port. Mert ha azt mondja, hogy eldurrant az izzó, és ettől valóban tartottam, akkor ok, az szerintem előfordulhat, de ilyesmi nem.

    Nekem a mai napig nem világos, hogy most tényleg trükközni akart e, illetve kedvezményt kicsikarni, vagy egy jóhiszemű balga volt? Mindenestre a 100% seller accountra, 1300 feedbackkel, azért megelőlegezhetett volna némi bizalmat, hogy ne dobja fel 2 órával a panasz megindítása után a postára.
    De most már mindegy.
    Ha az ebay bevállalja, hogy törli az eladást, illetve az utána fizetendő illetéket, és a vevővel fizetteti meg a return díját, no meg egyben visszaér a proji, akkor azt hiszem, bevállalom azt az odaút postaköltséget. Most ezért imádkozom.
    Ellenkező esetben viszont valszeg eléggé fel fog bennem menni a pumpa, és oda fogok szólni néhány helyen, többek között az ügyefelet sem fogom kihagyni.

    Mindegy, remélem a lehető legjobb vége lesz a sztorinak, azért majd elmondom itt is, mi lett a vége, de félek, az ebay simán leszedi a járulékait, még akkor is, ha a buyer hülyesége miatt buktam egy csomó pénzt. Ebay nem a fairplayról híres, de ne legyen igazam.

    Nektek köszi mégegyszer :R

Új hozzászólás Aktív témák