Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    QualGear projector wall mounts

    Lőttem néhány fotót az össze-, és felszerelésről. Gondoltam megosztom Veletek, hátha megtetszik valakinek.

    ITT és ITT a doboz látható. Szép, terjedelmes csomagolás, nem aprózták el. Ráhelyeztem egy HDD-t, hogy jobban érzékelni lehessen a méreteket.

    Jár hozzá egy 1:1 méretű sablon is, amivel könnyű előrajzolni a furatok pozícióját a falon. Van külön fára, gipszkartonra, és betonszerkezetre ajánlás, más, és más lyukpozíciókkal.

    Így néz ki a teljes csomag. Igényes rajzolatú használati utasítás, enyvezett felületű papírra, színes nyomtatással.
    Különféle csavarok az alaplemez falra rögzítéshez, minden faltípusra, valamint, a készülék rögzítéséhez is, M3, M4, és M5 méretű csavarok, különböző hosszúsággal, alátéttel, mivel minden projektorhoz, más típusú csavarok szükségesek.
    Az enyém is benne volt ;)

    Felület előrajzolva. Sajnos ilyen buta módon, egy tulajdonképpeni sarokba kellett helyeznem. Valójában, az egy kémény, amivel pont szemben helyezkedik el a vásznam közepe. Így ferdén kell lőnöm, illetve ugye ezért jó a horizontal lens shift.

    Itt már fenn van az alaplemez. A középső kivágás körül található, négy kis függőleges vájatba, voltaképp csak be kell akasztani a tartókonzolt, és a sarkoknál csavarokkal rögzíteni. Itt látható hogyan.

    Kábelmenedzsmentre is gondoltak. Tulajdonképpen, a konzol profil belsejében fut végig a táp, és HDMI kábel, az innenső végén meg szépen hagyjuk kilógatva.

    Sajnos elfelejtettem fotót lőni a projektor kerethez rögzítéséről, de egyszerű, mint a faék. Felcsavarozzuk a hozzá adott csavarokkal a négy kis tartókarra, majd oldalról belehúzzuk, az előző képen látható, négyzet alakú keretbe. Ezután két csavarral előlről, kettővel hátulról rögzítjük. Az előző képen látszik is a kereten, a hátsó rögzítőcsavarok helye.

    Amit még láthatunk, hogy a tartókonzol előre kihúzható, tehát pl short throw projikhoz is kiváló, ha visszafelé, maga alá lövünk úgymond.

    Így néz ki összeszerelve. A konzol tetején egy előlapi takaró van, ami elrejti a kis tekerentyűket. Ezekkel még lehet utólag finomhangolni.

    A teherbírása 15kg, s bár ennek nem néztem utána, de gondolom ez a kihúzott állapotra is él, tehát, elvben ennél többet is tud. Az én projim kb 8kg, bőven elbírja.
    Ára picivel kevesebb, mint £100 szállítással, az UK-n belül. Csak ebben a színben kapható.

    EZ volt a beszerzési forrás, de szerintem én vittem el az utolsót, mivel jelenleg nincs több nekik.

    Viszont van más tipus ha esetleg valaki kedvet kapott ilyesmihez, vagy szüksége lenne rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák