Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz horvathimi2 #55005 üzenetére

    amugy az en vasznam is merve inkabb 1.2 gaint tud, azt mondja a forgalmazoja. sztem a legtutibb, ha sajat szemeddel latod mukodes kozben, mert azert eltero lehet, kinek mennyi fenyero optimalis.
    en amugy is szeret(n)em a nagy fenyerot, neha kis lampa mellett megnezni egy meccset, vagy en neha hasznalom monitorkent is pc-s dolgokra, ott sem art. 3d-rol ne is beszeljunk...jatekoknal is jol jon. irj egy privatot, szivesen latlak.

    en is kivancsi lennek a w2000 fenyerejere, mert ha jol latom, tesztekben kalibralt cinema modban kb annyit kellene tudnia, mint a 1070+. akkor kb. nincs is ertelme vetito cserelnem :O na most nekem a jelenlegi fenyerom tuti nem lesz eleg 135colra, de 150-re meg plane nem, akarmilyen vasznat teszek ala. uj izzoval meg talan, 2d-ben. de par szaz oras izzoval 135+ colon...regi izzoval a mostani vasznon is keveslem a fenyerot amugy, uj izzoval pont jo.
    f22 bright verzio abszolut idealis lenne nagy kephez, szuper lenne 3d-hez is a jol szabalyozhato lampa miatt. kar, hogy nem tud 3d-t. es olyan lencsevel szerelik, hogy a szomszedba kell rakni, ha 135-150" -t akarnek vetiteni vele.
    vmi nagyobb latoszogu optikaval pedig eleg kozel lenne az idealis vetitohoz nekem...
    ha nem lesz a w2000 legalabb +25% fenyero a 1070+-hoz kepest, akkor en kb ulok a seggemen es nezem tovabb a 1070+-t meg par evig duzzogva. kozben talalok hasznaltan jo aron egy 135-os vasznat, addigra 400e lesz egy 9400 is... :DDD

    f32 a 2 lampaval hangosabb, mint az f22?
    jo lenne lehet raneznem egyszer egy lcd vetito kepere is. vagy 15 eve volt egy pana lcdm, na akkor lattam utoljara lcd-t. kivancsi lennek mit szolnek egy 9400/9200-hoz dlp-hez kepest. szinek, fekete, fenyero, dinamikus irisz jo lenne latni mit tudnak...

    #55009hbnov17 ez a ki-be huzogatas sztem nem idealis megoldas. kabelt el lehet rejteni hornyolassal, kabelcsatornaval stb. miert nem veszel egy avr-t es valtod a forrasokat azzal? egy hdmi 1.4-et tudo avr nem nagy koltseg, amugy is kell vmi hang, nem?

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák