Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz m3ss #56002 üzenetére

    Az egyik eset egy szaküzletben történt, nem kábelforgalmazók és nekünk, szakújságíróknak semmit nem akartak eladni. Hárman mentünk oda megnézni egy új vetítőt. Már fél órája gyönyörködtünk a csodás képminőségben, amikor megérkezett a főnök, ránézett a vászonra és keményen leteremtette a boltvezetőjét, amiért nem a megfelelő kábellel csatlakoztatta a lejátszót a vetítőhöz. Ezek után megtörtént a kábelcsere és leesett az állunk a változástól. Minden paraméterében jobb képminőséget láttunk. Mintha másik vetítő, vagy lejátszó került volna a láncba. Százalékban kifejezve 10-15 lehetett a változás, nem több, de az is megdöbbentő egy passzív alkotóelemtől.
    A másik két eset házimozi megszállott ismerősöknél történt, akik ki akarták maxolni a rendszerüket és mi beszálltunk a tesztelésbe.
    Saját rendszeremben is cserélgettem 15 méteres kábeleket, láttam a különbséget, de az nem mérvadó, mert nem vakteszt volt.
    Nem kell elhinni ezeket, leírtam azt, amit láttam, ennyi. Nekem tök mindegy, hogy ki milyen kábelt használ, sem hasznom, sem károm nem származik belőle.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák