Szoftverbemutató: Norton Mobile Security

A beállítási lehetőségek áttekintése

Szerencsére beállítási lehetőségekből sincs túl sok. Okostelefonok ide, táblagépek oda, nincs szükség olyan bonyolult beállítási architektúrára, mint az asztali gépek esetében.

Norton Mobile Security
A beállításokat is tartalmazó oldalról lenyíló menü

Legfelül van egy manuális LiveUpdate lehetőség, ami néha hasznos lehet, például közvetlenül keresés előtt, mert ugye itt eleve lényegesen ritkábban van frissítés napi szinten, mint a PC-n pulzáló Norton-termékekben.

Norton Mobile Security
Settings, azaz beállítások

Csupán egyetlen panellal van letudva az egész témakör. A frissítési gyakoriságnál sincs lehetőség napinál sűrűbbre, mondjuk óránkénti alkalomra belőni a dolgot, ellenben a másik három opció, az él. No és azért hetente vagy havonta frissíteni, az azért tényleg durva. Az olyannak felesleges védelmi szoftver, maradjunk ennyiben.

Norton Mobile Security
Activity Log: átlátható és részletes

Az aktivitási naplóba minden bekerül. A vizsgálatok időpontja, a LiveUpdate frissítések dátuma, a vizsgálatok eredménye… minden. Kellemesen részletes és áttekinthető, ugyanakkor egyszerű is.

Norton Mobile Security
Névjegy

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Százasér' a botnet!

    Webshopban lehet vásárolni feltört gépek ezreit, hogy aztán saját támadás indításához használhassuk őket.

  • Egyetlen szolgáltatássá egyesíti termékeit a Symantec

    A cég áttekinthetőbbé tette szolgáltatásait, és arra törekednek, hogy teljesen online módon kínálják és működtessék a Norton termékvonalat.

Előzmények